De visie van My Heart Foundation is o.a. het aanbieden van langdurige hulp aan kinderen in hun thuissituatie. Dit doen we door middel van educatie-sponsoring, het bieden van medische zorg en het aanbieden van voedsel- en kledingpakketten wanneer nodig. We bieden het kind en zijn/haar gezin gepaste zorg, door steeds weer te kijken naar de (financiĆ«le) situatie van het gezin en flexibel de zorg aan te passen aan de nood. Het ene kind zal dus enkel de schoolkosten betaald krijgen, terwijl de ander twee keer per maand een voedselpakket krijgt en de medische zorg volledig betaald krijgt.

 

We bieden geen 24/7 opvang aan kinderen. Als de thuissituatie erg zorgwekkend is, kunnen we wel besluiten dat we het kind aanbieden naar een kostschool te gaan. Dit kan in deze gevallen erg goed zijn voor het kind. Een kostschool biedt volledige zorg aan een kind tijdens de schoolperiodes. In de vakanties zal het kind dan wel naar huis gaan, of naar vrienden/familie van het kind.

De zorg is gebaseerd op het christelijk geloof en op de Bijbelse opdracht om te zorgen voor de wezen, weduwen en de armen en onderdrukten. Naast dat wij ons geloof handen en voeten geven door voor hen te zorgen en hen te beschermen, delen wij ook ons geloof door middel van geestelijke counseling aan hen die dat nodig hebben.

 

 

ANBI_FC.jpg